Keukenofferte

Keukenofferte? Lees hier alles over keukenoffertes. Een offerte is nodig omdat elke keuken uniek is. In tegenstelling tot een auto is een keuken geen kant en klaar product.

Upload uw offerte: 

  Voeg keukenofferte toe:
   

  akkoordmet de privacyovereenkomst

  Keukenofferte bindend?

  Een keuken is een maatproduct. Veel mensen snappen de keukenofferte niet en vinden deze gecompliceerd in elkaar zitten. Hier kunt u alle informatie lezen over keukenofferte. Is een offerte bindend in 2020?

  Een keukenofferte is altijd vrijblijvend, tot dat u er een handtekening onder zet. Op het moment dat u uw handtekening onder een offerte zet is de koop gesloten en zit u aan de voorwaarden die op de offerte staan vast, tenzij u er binnen bepaalde termijn vanaf ziet. Er zijn mensen die een krabbel zetten onder een vrijblijvende offerte.

  Dit betekend in principe altijd dat u een keuken heeft gekocht. U moet dus goed zeker zijn van uw zaak, als u besluit om een handtekening te zetten is de overeenkomst met de daar in genoemde voorwaarden bindend. Wel heeft u tegenwoordig bedenktijd.

  Hoeveel bedenktijd heeft u? Kunt u nog onder de offerte uit als u een handtekening heeft gezet? Alles hierover en meer leest u hier onder.

  Keukenofferte online

  U kunt sinds kort ook een offerte online maken. Online zijn verschillende websites die u helpen met het maken van een offerte. Deze websites zorgen ervoor dat uw offerte aan de juiste informatie voldoet. Ook kunt u bijlages bij de offerte sturen online, dat gaat allemaal via de mail.

  Keukenofferte annuleren

  Keukenofferte annuleren? Kan ik mijn offerte bij keukens annuleren? Soms komt het voor dat u spijt heeft van het zetten van uw handtekening. Dit komt voor als men elders een andere keuken nog goedkoper vindt, of als men zich onder druk gezet voelt door de keukenverkoper.

  De roes van het tekenen verdwijnt en als u een nacht geslapen heeft, krijgt u ineens een onbehaaglijk gevoel. Vroeger was het zo dat na het zetten van de handtekening er geen weg meer terug was.

  Tegenwoordig heeft u na het zetten van uw handtekening altijd zeven dagen bedenktijd. Heeft u dus uw handtekening gezet, dan kunt u binnen dit termijn nog afzien van uw koop. U hoeft dus niet meer wakker te liggen wanneer u een handtekening heeft gezet!

  Hierboven staat alle informatie over keukenoffertes. Wilt u meer te weten komen over keukens? Kijk dan op www.izaa.nl.