Keukenofferte vergelijken

Keukenofferte vergelijken? Heeft u een keukenofferte laten maken of wilt u een nieuwe offerte laten maken? Vergelijk uw offerte met andere offertes. Ontvang snel een offerte in uw mailbox:

Upload hier uw offerte:

  Voeg keukenofferte toe:
   

  akkoordmet de privacyovereenkomst

   

  Keukenofferte vergelijken

  Een van de meest gecompliceerde dingen bij het kopen van een nieuwe keuken is wel het vergelijken van de keukenofferte. Er staat namelijk wel een eindprijs onder, maar veel keukenoffertes zijn niet gespecificeerd.

  Vroeger was dit anders, toen was elke regel nog voor u duidelijk. Elk onderdeel werd toen apart in de offerte gezet. Tegenwoordig werkt men alleen nog met groepen. Ook kunt u uw keukenofferte vergelijken om te kijken wat de scherpste prijs is.

  Vaak is de keukenofferte onderverdeeld in:

  1. Keukenmeubelen: dit houdt in alle keukenkasten, hangkasten, keukenfronten, de plint, de handgrepen in de keuken. Eventueel plaatmateriaal dat vervaardigd is van hetzelfde materiaal als de keukenmeubelen.
  2. Werkblad: alles wat met het werkblad in uw keuken te maken heeft. De lengte en afwerking van de werkbladen. De uitsparingen, de randafwerking en het plaatmateriaal wat vaak als achterwand gebruikt word. Ook de spoelbak en de kraan worden vaak bij het onderdeel werkblad gezet.
  3. Apparatuur: alle gekozen apparatuur in een keukenofferte. Inclusief de verwijderingsbijdrage van de oude keukenapparatuur.
  4. Montage keuken: soms in dezelfde offerte, soms op een apart papier, wordt u ook een offerte van de montageprijs van uw nieuwe keuken berekend. Meerwerk daarentegen word ter plaatse bekeken. Let op, dit kan een vrij grote kostenpost zijn. Denk hierbij onder andere aan het verleggen van leidingen.

  Marge op keukens

  Wat al lang bekend is, is een marge op keukens. Anders zou een keukenwinkel per slot van rekening niets verdienen. Deze marge wordt in de keukenofferte op verschillende manieren verspreid. Een groot deel van de winst zit hem in de keukenmeubelen en de apparatuur.

  Een complete keuken heeft dus een volledige marge waar u korting op kunt bedingen. Denkt u slim te zijn door de apparatuur elders te kopen? Dat heeft helaas geen zin.

  De korting van een nieuwe keuken zal drastisch verlagen, als u tegen de keukenleverancier zegt dat u de apparatuur elders gaat kopen. Daarnaast verhoogt u het risico op fouten in uw nieuwe keuken, als u bij meerdere keukenleveranciers onderdelen gaat bestellen.

  Iedere leverancier heeft een andere manier van het monteren van de keuken. Het is daarom niet aan te raden om dit te proberen.

  Hoe vergelijkt u de keukenofferte?

  Een keukenleverancier is als een automerk. Allemaal zijn ze goed en hebben ze hun voor en nadelen. De meeste keukenwinkels zitten in het middensegment. De kwaliteit is hier dus redelijk tot goed.

  Het is handig als u offertes laat maken in hetzelfde segment. Zo kunt u het beste een oordeel vellen over uw aankoop en waar u gaat tekenen. Kwaliteit laat zich vooral meten door termijn en de verschillen zijn niet altijd op het eerste oog zichtbaar.

  De meeste keukenwinkels hebben allemaal technische apparatuur die meet hoe vaak een keukenkast open en dicht kan. Lees op internet over de kwaliteit van keukens en ervaringen van anderen. Verder is het een gevoelskwestie.

  Neemt u vooral geen overhaaste beslissingen, dit is voor niemand goed.

  Ontvang keukenboeken en kijk in welke prijsklasse de keukenzaken zit waar u een offerte wenst te maken. Het heeft weinig zin om een offerte te laten maken als u weet dat u er te duur uitkomt. Dat is zonde van uw tijd.

  Wilt u weten of wij een goedkopere keukenofferte kunnen leveren? Of heeft u een keukenofferte uit Duitsland? Stuur ons uw offerte en wij kijken of wij de keuken goedkoper kunnen leveren. Deze boeken zijn geheel vrijblijvend en gratis aan te vragen.

  Hier vindt u alles over keukenofferte vergelijken.

  Ontvang gratis keukenbrochures of bekijk hier >>> goedkoopste keukens bij de momenteel meest voordeligste keukenzaak van Nederland.